Words Unspoken - Không nói thành lời

10th Grade:- As I sat there in English class, I stared at the girl next to me. She was my so called ‘best friend’. I stared at her long, sil...10th Grade:-
As I sat there in English class, I stared at the girl next to me. She was my so called ‘best friend’. I stared at her long, silky hair, and wished she was mine. But she didn’t notice me like that, and I knew it. After class, she walked up to me and asked me for the notes she had missed the day before. I handed them to her.

She said ‘thanks’ and gave me a kiss on the cheek. I want to tell her, I want her to know that I don’t want to be just friends, I love her but I’m just too shy, and I don’t know why.

11th grade:-
The phone rang. On the other end, it was her. She was in tears, mumbling on and on about how her love had broke her heart. She asked me to come over because she didn’t want to be alone, So I did. As I sat next to her on the sofa, I stared at her soft eyes, wishing she was mine. After 2 hours, one Drew Barrymore movie, and three bags of chips, she decided to go home.

She looked at me, said ‘thanks’ and gave me a kiss on the cheek..I want to tell her, I want her to know that I don’t want to be just friends, I love her but I’m just too shy, and I don’t know why.

Senior year:-
One fine day she walked to my locker. “My date is sick” she said, ”hes not gonna go” well, I didn’t have a date, and in 7th grade, we made a promise that if neither of us had dates, we would go together just as ‘best friends’.

So we did. That night, after everything was over, I was standing at her front door step. I stared at her as She smiled at me and stared at me with her crystal eyes.

Then she said- “I had the best time, thanks!” and gave me a kiss on the cheek. I want to tell her, I want her to know that I don’t want to be just friends, I love her but I’m just too shy, and I don’t know why.

Graduation:-
A day passed, then a week, then a month. Before I could blink, it was graduation day. I watched as her perfect body floated like an angel up on stage to get her diploma. I wanted her to be mine-but she didn’t notice me like that, and I knew it.

Before everyone went home, she came to me in her smock and hat, and cried as I hugged her.

Then she lifted her head from my shoulder and said- ‘you’re my best friend, thanks’ and gave me a kiss on the cheek. I want to tell her, I want her to know that I don’t want to be just friends, I love her but I’m just too shy, and I don’t know why.

Marriage:-
Now I sit in the pews of the church. That girl is getting married now. and drive off to her new life, married to another man. I wanted her to be mine, but she didn’t see me like that, and I knew it. But before she drove away, she came to me and said ‘you came !’.

She said ‘thanks’ and kissed me on the cheek. I want to tell her, I want her to know that I don’t want to be just friends, I love her but I’m just too shy, and I don’t know why.

Death:-
Years passed, I looked down at the coffin of a girl who used to be my ‘best friend’.
At the service, they read a diary entry she had wrote in her high school years.

This is what it read:

‘I stare at him wishing he was mine, but he doesn’t notice me like that, and I know it. I want to tell him, I want him to know that I don’t want to be just friends,
I love him but I’m just too shy, and I don’t know why. I wish he would tell me he loved me !Dịch bởi HuynhICT

Lớp 10,
Tôi ngồi đây trong lớp học tiếng anh. Tôi để ý một cô gái cạnh tôi. cô ấy được gọi là bạn thân của tôi. Tôi chăm chú nhìn vào mái tóc dài và mượt của cô. và ước cô là của tôi. nhưng cô xem tôi chỉ là bạn. và tôi biết điều đó. Sau giờ học. Cô đi bộ tới tôi và hỏi tôi về những quyển vở cô để quên ngày hôm trước. Tôi đã đưa lại cho cô.
Cô nói cám ơn và cho tôi một nụ hôn vào má. Tôi muốn nói với cô, tôi muốn cô biết rằng tôi không muốn chỉ là bạn. tôi yêu cô nhưng tôi quá nhút nhát, và tôi không biết tại sao.
Lớp 11,
Điện thoại rung, ở đầu dây bên kia, là cô ấy. Cô ấy khóc thút thít và cuộc tình đã làm tan nát trái tim cô. Cô hỏi tôi để vượt qua bởi vì cô không muốn cô đơn. Và tôi đến với cô.
Khi ngồi cạnh cô ấy trên ghế sô pha. tôi đã nhìn ngắm cô ấy với đôi mắt mềm mại, ước rằng cô ấy là của tôi. Sau hai giờ bộ phim Drew Barrymore và ba túi khoai tây rắn. cô quyết định trở về nhà.
Cô nhìn vào tôi nói cám ơn và cho tôi một nụ hôn vào má. tôi muốn nói với cô rằng. tôi muốn cô ấy biết rằng tôi không muốn trở thành bạn .tôi yêu cô nhưng tôi quá nhút nhát. và tôi không biết tại sao.
Năm cuối cấp.
Một ngày đẹp trời cô đến tủ dựng đồ của tôi "Hôm nay tớ bị bệnh" cô nói,"cô sẽ không đi" tốt. tôi đã không có một cuộc hẹn, và đến lớp 7, chúng tôi đã hứa rằng nếu không ai trong chúng tôi có những cuộc hẹnh, chúng tôi sẽ đi cùng nhau nhưng chỉ là bạn thân.
Vì vậy chúng tôi đã làm, tối hôm đó, sau khi mọi thứ kết thúc. tôi đã đứng trước cửa nhà cô ấy, và nhìn ngắm cô ấy khi cô mỉm cười với tôi và nhìn vào tôi với đôi mắt lấp lánh.
Sau đó cô nói " mình có những thời gian vui vẻ, cám ơn. và cô ấy cho tôi nụ hôn vào má. tôi muốn nói cô ấy rằng tôi không muốn chỉ là bạn. tôi yêu cô nhưng tôi nhút nhát quá cơ. tôi không biết làm sao nữa.
Tốt nghiệp
Một ngày trôi qua, sau đó là một tuần, một tháng, Thời gian nhanh như cái chớp mắt. nó đã là ngày tốt nghiệp rồi, tôi xem thân hình hoàn hảo của cô nổi lên như một thiên thần đứng trên sân khấu và nhận bằng tốt nghiệp, Tôi muốn cô là của tôi nhưng cô không muốn thế, tôi cũng biết vậy.
Trước khi mọi người về nhà. cô đến với tôi với cái áo khoác và mũ, cô khóc khi tôi ôm cô ấy.
Sau đó cô đặt đầu vào vai tôi và nói, bạn là bạn tốt nhất của tớ, tớ cám ơn, và cho tôi một nụ hôn vào má.
tôi muốn nói cho cô rằng tôi yêu cô nhưng tôi sợ và tôi không biết tại sao.
Ngày cưới,
Tôi ngồi trong ghế băng của nhà thờ, cô ấy đã cưới, và bắt đầu một cuộc sống mới, tôi muốn cô ấy là của tôi nhưng cô không nhận ra tôi như vậy, và tôi biết điều đó, nhưng trước khi cô đi lên xe, cô đã đến với tôi và nói bạn đã đến.
Ngày mất.
Nhiều năm trôi qua tôi nhìn xuống chiếc quan tài của cô gái người đã từng làm bạn thân . Tại lễ tang, họ đọc một cuốn nhật kí cô đã viết trong những năm tháng học sinh.
Đây là cái cô đọc.
Tôi đã nhìn anh ấy ước anh ấy là của tôi, nhưng anh không xem tôi như vậy, tôi biết là thế, tôi muốn nói cho anh rằng tôi yêu anh và tôi muốn anh biết rằng chúng tôi không chỉ là bạn.
Tôi yêu anh nhưng tôi rất sợ, tôi không biết tại sao. tôi ước rằng anh sẽ nói với tôi rằng anh yêu tôi.

 
Tên

Discoveries,44,Documents,29,Entertainment,25,Funny,12,Health,19,Hưng Hà Thái Bình,17,IELTS,4,Memories,82,Review,8,Securities,4,Stories,58,Studies,102,Technology,48,thpt hưng nhân,10,Tips,60,videos,30,
ltr
item
Lê-Huynh.Vn: Words Unspoken - Không nói thành lời
Words Unspoken - Không nói thành lời
http://i.imgur.com/JQWavCb.jpg
Lê-Huynh.Vn
https://www.xn--l-huynh-jya.vn/2015/09/words-unspoken-khong-noi-thanh-loi.html
https://www.xn--l-huynh-jya.vn/
https://www.xn--l-huynh-jya.vn/
https://www.xn--l-huynh-jya.vn/2015/09/words-unspoken-khong-noi-thanh-loi.html
true
214796342330252446
UTF-8
ĐÃ TẢI HẾT CÁC BÀI ĐĂNG Not found any posts XEM HẾT ĐỌC HẾT TRẢ LỜI HỦY TRẢ LỜI XÓA By TRANG CHỦ TRANG BÀI ĐĂNG XEM HẾT ĐỀ XUẤT CHO BẠN NHÃN LƯU TRỮ TÌM KIẾM XEM TẤT CẢ BÀI ĐĂNG KHÔNG TÌM THẤY KẾT QUẢ VỀ TRANG CHỦ Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy